Starten på en blog

Jeg starter denne blog fordi jeg mangler et sted at eksternalisere mange af de tanker og projekter jeg går og roder med. Tanken er at det kan hjælpe mig med at få styr på tankerne, at konkretisere dem, og forhåbentlig også få udført nogle flere af dem i praksis.

Samtidig kan det forhåbentlig være en kilde til inspiration for andre. Noget der får dem til at tænke nye tanker. Får dem til at lære af mine erfaringer og undgå at gentage mine fejltagelser.

Desuden har jeg ofte tænkt at jeg burde skrive mere ned. Da jeg var yngre brugte jeg en hel del tid på at slægtsforske. Og ligeså spændende som det var at løse det puslespil det er at finde frem til de rigtige forfædre, baseret på kirkebøger og folketællinger – ligeså frustrerede er det at jeg aldrig får at vide hvem de faktisk var – hvad de tænkte og hvad de følte. Det er ikke nogen dagbøger – ikke nogen billeder. Kun et navn, nogle steder og datoer. Sådan synes jeg ikke det skal være for mine forhåbentligt tusindtallige efterkommere – og jeg vil ikke overlade eftermæglet til Facebook og Google.