Breddeidrætskonference i Nordkraft

Nordkraft, AalborgJeg sidder lige nu til Breddeidrætskonference i Nordkraft. Den er arrangeret af Kulturministeriet og Nordea-fonden i forbindelse med deres projekt, som en udløber af Breddeidrætsudvalgets rapport, Idræt for alle.

Omkring 200 politikere, embedsfolk og fagpersoner fra hele landet er samlet for at udveksle erfaringer omkring deres respektive breddeidrætsprojekter. Aalborg Kommune blev en af de 7 udvalgte kommuner, som blev udvalgt til at være en del af projektet. De projekter Aalborg byder ind med er bl.a. Sport2Go og Idræt i Landdistrikterne. Gode projekter som får flere borgere aktiveret.

Alle projekterne har som hensigt at få aktiveret borgere, som har et lavt fysisk aktivitetsniveau. Det udgør naturligvis en udfordring for disse borgere på et sundhedsmæssigt plan, men ofte vil det også påvirke deres social- og arbejdsliv. Den manglende fysiske aktivitet hos bestemte borgergrupper, udgør selvsagt et problem for samfundet som helhed. Projekterne viser imidlertid også, at et øget aktivitetsniveau samtidig givet øget energi, overskud og selvværd hos de enkelte deltagere.

Udfordringen er naturligvis at få fortsat de gode projekter efter projektmidlerne ophører, og netop derfor er det så vigtigt at vi får gjort os klart hvilke erfaringer vi har med de enkelte projekter, og får etableret hvilke projekter der giver det største “overskud” i den sidste ende. Forhåbentlig kan Aalborg samtidig inspirere andre kommuner til at sætte lignende tiltag i gang.

Dette indlæg blev udgivet i Kulturpolitik. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Breddeidrætskonference i Nordkraft

 1. Garden Warfare skriver:

  Hi to all, how is all, I think every one is getting more
  from this website, and your views are good for new visitors.

 2. Lea skriver:

  Hej.Jeg har faktisk selv te6nkt pe5 at se6tte niettr pe5 en masse ting! Men jeg synes det ser fedt ud med forskellige niettr ved siden af hinanden, se5 jeg te6nkte pe5 om du vidste hvor man kunne fe5 de niettr som er pe5 billedet af den ble5 cowboyskjorte i det nederste hjf8rne af billedet? :-) Knus

 3. This excellent website really has all the information I needed about
  this subject and didn’t know who to ask.

 4. nba 2k16 mt skriver:

  look great today.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>